ZeriShqiptar helps you connect and share with the people in your life.

Sign Up
It's free and always will be.
http://zerishqiptar.com/index.php?do=/your-user-name/
*Birthday:
/ /
kush eshte kryeqyteti kosoves .. sheno me te vogela:
adelina1 krasniqi is online.Burimi BurimMustafë AlimiNaim GashiToni Artmalda maldaAgnesa AgnesaNexhmije SelimiMeri MusaiVera SelimiTeuta Demaarburim dautiBlerinaVezire HalitiLiridona MehmetiBukurije AdemiBesijana BeqaShefqet AzemiBesnik SahitiMersiha Seferovcwhite bimiymredin halitiAstrit GashiArdian HoxhaFaruk FejzullahuJetmir Z. GashiCimo BabaArjeta BerishaArben ShalaArbnor LutfiuBedra AjdiniJusuf RrahmaniEngjulli NeziriSelam SejdiuAfrim MorinaXhevdet FetajAdil BushiAlmir Mirimiri almirkreshnik krasniqiBuqe metiBlenda FetahuTIPP_JAMM_BREE ...abejaaa SKENDERErvis VisiAgnesa HoxhaVesa LamaZemra Zemrushjavaloni Lutfiubeki bekiZeqir Bukoshisanie DemaFatjona DemaVioleta VehadiAdea KrasniciSel SpanjolliMerita Mehmetivezire lahaleart leartiGaazmend IbrahiimiMehdi BalaGani RamaMilazim Miligazmend  .dAulona Lonaliri donBeny KosoveBastri BerishaNazif SelimiSylejman Morava
adelina1 krasniqi is online.Burimi BurimMustafë AlimiNaim GashiToni Artmalda maldaAgnesa AgnesaNexhmije SelimiMeri MusaiVera SelimiTeuta Demaarburim dautiBlerinaVezire HalitiLiridona MehmetiBukurije AdemiBesijana BeqaShefqet AzemiBesnik SahitiMersiha Seferovcwhite bimiymredin halitiAstrit GashiArdian HoxhaFaruk FejzullahuJetmir Z. GashiCimo BabaArjeta BerishaArben ShalaArbnor LutfiuBedra AjdiniJusuf RrahmaniEngjulli NeziriSelam SejdiuAfrim MorinaXhevdet FetajAdil BushiAlmir Mirimiri almirkreshnik krasniqiBuqe metiBlenda FetahuTIPP_JAMM_BREE ...abejaaa SKENDERErvis VisiAgnesa HoxhaVesa LamaZemra Zemrushjavaloni Lutfiubeki bekiZeqir Bukoshisanie DemaFatjona DemaVioleta VehadiAdea KrasniciSel SpanjolliMerita Mehmetivezire lahaleart leartiGaazmend IbrahiimiMehdi BalaGani RamaMilazim Miligazmend  .dAulona Lonaliri donBeny KosoveBastri BerishaNazif SelimiSylejman Morava
Most Viewed Blogs
Pejone
Posted by | June 12, 2014
Sipas të dhënave të mbi 94 përqindë të votave të numëruara nga Komisioni Qendrorë i Zgjedhjeve, koalicioni i kryesuar nga Partia Demokratike e Kosovës...
Nexhmije Selimi
Posted by | July 20, 2014
Kryetari LDK-së dhe njëherit kryeparlamentari i Kuvendit të Kosovës Isa Mustafa, thotë së vendi nuk ka nevojë për zgjedhje të jashtëzakonshme. Ai ka ...
beni cera
Posted by | June 27, 2014
dua te te nihem me fmr.te bkr
Meli Meha
Posted by | August 12, 2014
[b]“Shqiptare për pesë milionë dinarë”; “Martesa e parë në Serbi me shqiptare në Kurshumli”; “Nuset shqiptare mirëpriten në rajonin e Valjevës”. Këto...
gazmend  .d
Posted by | June 1, 2014
jeta esht e shkurter prandaj njerz kuptoni te ju kaloj pa qen te lumtur ket vetes mos ja lejoni sa me shum lumturi dhe dashuri dhe asnjeher tradhti ...
What's New
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above
View More